• Δευτ. - Παρ.  8:00 - 14:30 | Σάββατο: 8:00 - 14:00 Καλέστε μας: (+30) 210 6912900

Blog

Η βιταμίνη D καταλύτης στην επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Οι γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν με εξωσωματική γονιμοποίηση, έχουν περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Ghent του Βελγίου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι πιθανότητες να πετύχει η εξωσωματική το καλοκαίρι είναι διπλάσιες.

Φάρμακο με αντινεοπλασματική δράση δίνει ελπίδες σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα ωαρίων

Φυσιολογικά, οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με μειωμένο απώθεμα ωαρίων πρέπει να χρησιμοποιήσουν δανεικά ωάρια για να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Ωστόσο σε χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών, χρήσης συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος με αντινεοπλασματική και ανοσοκατασταλτική δράση, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την ενισχυση…
H περιοδοντίτιδα φαίνεται να συνδέεται και με την αδυναμία σύλληψης
Jun 27
2017

H περιοδοντίτιδα φαίνεται να συνδέεται και με την αδυναμία σύλληψης

Σε γυναίκες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες σύλληψης για 1 έτος, βρέθηκε κοινό βακτήριο που ευθύνεται για την περιοδοντίτιδα.

Η εγκυμοσύνη μετά τον καρκίνο του μαστού δεν αυξάνει την πιθανότητα επανεμφάνισης του καρκίνου

Τα ευρήματα από μια αναδρομική μελέτη 1200 γυναικών παρέχουν διαβεβαίωση στους επιζώντες του καρκίνου του μαστού που σκέφτονται την εγκυμοσύνη.
Σελίδα 1 από 2

Η Μονάδα

Στη ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η οποία είναι εγκατεστημένη σε ειδικούς χώρους του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ, εφαρμόζουμε τις νέες εξελίξεις με την διαρκή ανανέωση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και την συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών μας.

Επικοινωνία

Εξατομικεύουμε την αντιμετώπιση κάθε ζευγαριού

  • Γ. Αναστασίου 8, 11524 - Αθήνα (όπισθεν Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ)
  • (+30) 210 6912900
  • info@fertility.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ - Παρ.:  8:00π.μ. - 14.30μ.μ. | Σάββατο: 8:00π.μ. - 14.00μ.μ.

tuv logo

certicicate treatmentwhereivf