• Δευτ. - Παρ.  8:00 - 14:30 | Σάββατο: 8:00 - 14:00 Καλέστε μας: (+30) 210 6912900

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ είναι εγκατεστημένη σε ειδικούς χώρους του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ. Ένας χώρος λειτουργικός με ειδικές κατασκευές από τον κλιματισμό ως τον εργαστηριακό εξοπλισμό.

Ο στόχος μας, με την εμπειρία λειτουργίας μονάδων εξωσωματικής γονιμοποίησης πάνω από 20 χρόνια, είναι η εφαρμογή των νέων εξελίξεων με την διαρκή ανανέωση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και την συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών μας.

Η επιστημονική ομάδα των γυναικολόγων και εμβρυολόγων αξιολογεί κάθε ζευγάρι και κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

Προσπαθούμε να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος υπογονιμότητας και να προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη και εφικτή λύση που οδηγεί στην ταχύτερη επίλυση του προβλήματος με στόχο τον περιορισμό της βιολογικής, κοινωνικής, ψυχολογικής και οικονομικής επιβάρυνσης του υπογόνιμου ζευγαριού.

Η Μονάδα εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 και ΕΝ 15224:2012.

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;

home

Ασφάλεια και ποιοτικός έλεγχοςΗ Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι εγκατεστημένη σε ειδικούς χώρους του μαιευτηρίου Λητώ και παρέχει σε συνεργασία με όλους τους τομείς του νοσοκομείου ποικίλες υπηρεσίες (αναισθησιολογικό, ενδοκρινολογικό, μικροβιολογικό, καρδιολογικό τμήμα κτλ.).

περισσότερα »

firstaid

Εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε ζευγάρι

Η εξατομίκευση στο ξεχωριστό αίτιο της υπογονιμότητας κάθε ζευγαριού, είναι ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικά της προσέγγισης μας. Για μας το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό!

sthethoscopioΥψηλά Ποσοστά Επιτυχίας

 

Τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι όχι μόνο υψηλά αλλά εφαρμόζοντας με συνέπεια τα διεθνή πρωτόκολλα, σταθερά εξελισσόμαστε!

doctor examΔιεθνής αναγνώριση και πιστοποίηση της επιστημονικής μας ομάδας

Η αριστεία των υπηρεσιών μας οφείλεται και στη συνεχή μας επένδυση στην εκπαίδευση του επιστημονικού μας προσωπικού σε νέες τεχνικές. Οι ιατροί και οι εμβρυολόγοι μας δημοσιεύουν σε αναγνωρισμένα επιστημονικά έντυπα του τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

περισσότερα »

 

Δρ. Γιάννης Μιχαλόπουλος

m team 7Μαιευτήρας -Γυναικολόγος 

Επιστημονικός συνεργάτης μαιευτηρίου ΛΗΤΩ

περισσότερα

Δρ. Αθάνασιος Καστόρας

l team 8Μαιευτήρας -Γυναικολόγος 

Επιστημονικός συνεργάτης μαιευτηρίου ΛΗΤΩ

περισσότερα

Η Μονάδα

Στη ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η οποία είναι εγκατεστημένη σε ειδικούς χώρους του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ, εφαρμόζουμε τις νέες εξελίξεις με την διαρκή ανανέωση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και την συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών μας.

Επικοινωνία

Εξατομικεύουμε την αντιμετώπιση κάθε ζευγαριού

  • Γ. Αναστασίου 8, 11524 - Αθήνα (όπισθεν Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ)
  • (+30) 210 6912900
  • info@fertility.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ - Παρ.:  8:00π.μ. - 14.30μ.μ. | Σάββατο: 8:00π.μ. - 14.00μ.μ.

tuv logo

certicicate treatmentwhereivf